top of page
89 VISIONS ZWART TRANS.png
Recruitment anker

Recruitment video

Vertaal jouw vacature naar impactvolle video!

Steeds meer bedrijven ontdekken dat een recruitment video een onmisbare aanvulling is op de vacature tekst. Met een recruitment video (ook bekend als wervingsvideo of vacature video) trek je direct de aandacht en kun je ludiek inspelen op de zachte aspecten van de vacature. De bedrijfscultuur, toekomstige collega's en waarom men moét solliciteren breng je juist zo goed over via beeld en geluid. Bonusvoordeel: een vacature video deel je eenvoudig via social media voor maximaal bereik!

Voor welke recruitment uitdaging sta jij?
Neem contact op voor gratis inspiratie & advies.

89 Visions: specialist in recruitment video's

89 Visions helpt jouw vacature te vertalen naar impactvolle wervingsvideo mét creatieve twist, maar passend bij jouw organisatie en doelgroep ongeacht vacature, bedrijfscultuur, branche of bedrijfsgrootte.

  • Van A tot Z ontzorgd: van het creatieve proces tot aan oplevering

  • ​Binnen 7 dagen in je mailbox na oplevering script

  • Video's geoptimaliseerd voor gebruik op social media

2.png

Case: Skalar recruitment video's
 

Geen dag is hetzelfde als service engineer bij Skalar Analytical en juist dat laten we goed zien in deze recruitment video. Bekijk de video en lees verder om te ontdekken hoe Arachne Litjes - HR recruiter bij Skalar - de kracht van een recruitment video heeft ervaren.

Voor welke recruitment uitdaging staan jullie?
"We willen met name jonge mensen die net zijn afgestudeerd enthousiast maken voor onze functies Lab Engineer en Service Engineer en voor het bedrijf Skalar. Omdat we ons momenteel bevinden in een krappe arbeidsmarkt willen we dat onze vacatures meer opvallen. Bewegende beelden vallen meer op dan een vacaturetekst en geven kandidaten ook meteen een goed beeld van Skalar als werkgever."

Met trots recruitmentvideo partner van uitzendbureau WerkTalent

Ook uitzendbureau WerkTalent heeft de kracht ontdekt van recruitment video's en weet daarmee potentiële kandidaten succesvol te enthousiasmeren voor tal van vacatures. Bekijk de video's hieronder.

Recruitment video Rail Partner Holland
Recruitment video Borgesius
Werkwijze

Werkwijze: in 6 stappen naar jouw recruitment video

Contact Recruitment pagina
3_edited_edited.jpg

Naftali Likumahua
Creative Director

Gratis inspiratie & advies
 

Benieuwd naar wat recruitment video voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor gratis inspiratie & advies!

PKF Wallast - September 2021 (7 van 10).jpg

"We krijgen erg positieve reacties op de video’s van collega’s en van potentiële nieuwe collega’s. Ondanks dat wij af en toe niet heel goed waren voorbereid en we ons als een vis op het droge voelde, bleef 89 Visions erg professioneel en ondersteunde ons daar waar nodig. Op draaidagen gaven ze input, waardoor we toch weer tot nieuwe en toffe ideeën kwamen. Daarnaast reageren ze snel en komen ze erg gauw met resultaten. Het voelt alsof 89Visions constant jouw wensen in gedachten heeft en zo zorgt voor het best haalbare resultaat!"

Megan de Jong

Corporate recuiter, PKF Wallast
bottom of page